Tilmelding til stævner i Bordtennisportalen
Skrevet af Tranto d. 15.08.2011 14:00:00Quick manual for Stævnetilmelding

Man skal være oprettet som bruger på Bordtennisportalen for at kunne tilmelde sig til stævner. Hvis din klub ønsker at foretage tilmeldingen og dermed betalingen for sine medlemmer, er det klubbens administrator, der foretager stævnetilmeldingen.

Du skal have betalt licens via din klub for at kunne tilmelde dig til stævner. Det er ofte klubben, der registrerer og betaler spillerens licens. Men hvis klubben har udlagt det til spillerne, så kan du gøre det selv via Spillere/Køb spillerlicens i venstre menuen.


Udvidet nyhedstekst

Tilmelding af spillere på BORDTENNISPORTALEN

  1. Indgang: Du klikker på Sæsonplan i topmenuen og derefter på Søg på den nye side. Du kan godt udfylde nogle af felterne, men det er unødvendigt. Du får så en oversigt over de godkendte stævner og hvilke rækker der spilles ved stævnet. Find det ønskede stævne og klik på linket til stævnet. Du kommer hererfter på siden, hvor du kan se stævneinfo, hvilke rækker der spilles ved stævnet, og hvordan tilmelding kan foretages.
  2. Inden du tilmelder dig vil det være en god ide at læse stævneindbydelsen og danne dig et overblik over rækkerne, hvilke singler og doubler, der spilles. Brug linket til indbydelsen.
  3. Klik på den række, du skal tilmeldes i. Rækken kommer så frem med dit navn forud udfyldt. I feltet

vælger du om det er single/double, du vil deltage i. Tilmelder du dig i double skal du indtaste din makkers navn. Du kan betale for din makker, klubben kan betale for hele doublen eller du kan lade makkeren/dennes klub betale. Tilmeldingen gælder først, når der er betalt for begge spillere! Se yderligere vejledning ved at klikke på hjælp.

5. Hvis du selv skal betale for tilmeldingen skal du lade fluebenet stå i feltet for betaling. Skal klubben betale for tilmeldingen fjerner du fluebenet. Klik på hjælp og læs om betalingen.

6. Det er vigtigt at fastslå, at du ikke er tilmeldt, før betaling er foretaget – enten af dig selv, eller af klubben. Undersøg i din klub, hvordan klubbens regler er for stævnetilmelding – de fleste klubber vil selv foretage betalingen for at holde styr på dette. I nogle klubber er det en del af kontingentet at få betalt for stævnedeltagelse, andre klubber få refunderet sine udgifter hos kommunen.

NB:
Du skal være opmærksom på, at linket til stævnet ændres, når tilmeldingsfristen er overskredet - se her:

1. Før sidste tilmeldingsfrist: Tilmeldingssiden
2. Efter sidste tilmeldingsfrist, men før stævnets slutdato: Deltagerlisten
3. Efter stævnets slutdato: Stævneresultater